در حال بارگذاری ...
یکشنبه 9 دی 1403

به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه؛
مراسم نکوداشت حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین رازینی با حضور پرنگ کانون بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت

همگام با استقبال حوزه های علمیه ودانشگاهیان استان همدان در همایش " مثل پدر" ، حضور پررنگ اعضاء کانون بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت "شهید مفتح " همدان ستودنی بود.

همایش "مثل پدر" به مناسبت نکوداشت حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین رازینی، صبح چهارشنبه ۲۸ آذرماه همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه به همت کانون بسیج اساتید استان همدان در سالن همایش‌های سرو دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد.
همگام با استقبال حوزه های علمیه  ودانشگاهیان استان همدان در  همایش " مثل پدر" ، حضور پررنگ اعضاء کانون بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت "شهید مفتح " همدان ستودنی بود.

در این مراسم، دکتر غلامحسین مجذوبی، سرپرست دانشگاه بوعلی‌سینا، ضمن گرامیداشت یاد مرحوم رازینی، از تلاش‌های وی در عرصه‌های فرهنگی و علمی تقدیر کرد. وی بر نقش ایشان در ترویج ارزش‌های اسلامی در جامعه دانشگاهی تأکید کرد.

دکتر حسن رحیمی روشن مسؤول بسیج اساتید استان همدان در همایش "مثلِ پدر" با بیان اینکه در طول 12 سالی که دانشگاه هستم افراد به نیکی از آقای رازینی یاد می‌کنند‌، اظهار کرد: در باب موضوع وحدت حوزه و دانشگاه سؤالات بسیاری وجود دارد با این وجود در نظام جمهوری اسلامی دو بال علمی وجود دارد که حوزه و دانشگاه هستند.

دکتر منصور غلامی، وزیر اسبق علوم و رئیس پیشین دانشگاه بوعلی‌سینا، نیز در سخنان خود مرحوم رازینی را شخصیتی برجسته در تقویت وحدت حوزه و دانشگاه دانست و از نقش وی در پیشبرد اهداف فرهنگی تقدیر کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، و حجت‌الاسلام والمسلمین دوست‌پرور، معاون اسبق نهاد رهبری دانشگاه بوعلی‌سینا، نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بودند که به بررسی جنبه‌های مختلف شخصیت و خدمات مرحوم رازینی پرداختند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه ایمان و جهاد خلاصه زندگی آیت‌الله‌ رازینی بود گفت: ایشان برای دانشجویان پدری مهربان ب و نسبت به فضای اجتماعی و شعائر دینی حساس بودند.

او تصریح کرد:ایشان در دانشگاه ضمن یادآوری قواعد زیست دینی و اجتماعی، برای دفاع از انقلاب هیچ ملاحظه‌ای نداشتند؛ ضمن اینکه به خوبی قواعد حضور در دانشگاه را تشخیص داده و در مقابل اشتباهات می‌ایستادند.

حجت الاسلام محمد دوست‌پرور از همکاران پیشین مرحوم رازینی، نیز در سخنان خود اظهار کرد: در طول 20 سال همکاری با ایشان یک دروغ از وی نشنیدم از این رو روسای دانشگاه با درخواست‌های وی برای اختصاص اعتبار و اجرای برنامه‌ها موافقت می‌کردند چرا که او را فردی صادق دیده بودند.

در ادامه مراسم، دکتر روح‌الله رازینی، معاون آموزشی وزارت علوم و فرزند مرحوم رازینی، از حضار قدردانی کرد و ضمن اشاره به اندیشه‌ها و ارزش‌های پدر، بر ادامه راه وی تأکید نمود.

همچنین در بخش ویژه‌ای از مراسم، از همسر مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی به پاس سال‌ها همراهی و پشتیبانی ایشان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تقدیر به‌عمل آمد.