بسیج ملی تغذیه سالم گرامی باد.
طراحی و تدوین برشور هفته بسیج ملی تغذیه توسط خانم دکتر نادری عضوهیئت علمی دانشگاه ملی مهارت استان همدان
بسیج ملی تغذیه سالم هر ساله 15 تا 30 دی ماه برگزار می شود. برگزاری بسیج ملی تغذیه با هدف فرهنگسازی و اصلاح الگوی تغذیه جامعه و کاهش شیوع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر از جمله کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش مصرف میوه، سبزی و حبوبات و پیشگیری از کنترل وزن و چاقی در سطح کشور است.
در جهت توجه به « سلامت خانواده و تقویت سیستم ایمنی بدن » سرکار خانم دکتر آزاده نادری عضو محترم هیئت علمی آموزشکده ملی مهارت نهاوند در یک اقدام فرهنگی بروشوری را با موضوع «بسیج ملی تغذیه » در جهت اطلاعرسانی به اساتید ودانشجویان تهیه و تنظیم نموده که اطلاعات جامع و مفیدی در خصوص تغذیه سالم در اختیار می گذارد. امید است با این اقدام گامی هر چند کوچک در جهت اصلاح الگوی تغذیه جامعه و کاهش شیوع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر برداشته شود.
در این هفته تلاش می شود تا با اطلاعرسانی صحیح، دانش تغذیهای مردم را ارتقا داده تا در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک (در دوران اپیدمی)، سیستم ایمنی خود را نیز تقویت کنند.